Udruga PET PLUS
03.06.2024
,
, , ,

PAT POZICIJA – usluga dnevnog boravka

Projekt PAT pozicija pruža beskućnicima uslugu dnevnog boravka, omogućujući im pristup osnovnim potrebama kao što su pranje i sušenje rublja, tuširanje i jednostavan obrok.

Ovaj projekt ima za cilj poboljšati kvalitetu života osoba bez stalnog boravišta, pružajući im ne samo fizičku pomoć, već i podršku u obliku sigurnog mjesta za odmor i oporavak te predstavlja važan korak prema integraciji i socijalnoj podršci za jednu od najranjivijih skupina u našem društvu, nastojeći im vratiti osjećaj dostojanstva i sigurnosti.

Poludnevni boravak za beskućnike od 13.05.2024. nalazi se na novoj lokaciji – Ščitarjevska 11 (Pešćenica), gdje djelujemo zajedno sa udrugom Hrvatska mreža za beskućnike te smo proširili usluge i produljili radno vrijeme (pon-pet od 08:00 do 16:00 sati). Osim gore navedenih osnovnih usluga u našem Dnevnom centru za beskućnike pružamo i usluge psihosocijalne podrške, korištenje računala, pomoć pri zapošljavanju, pomoć u rješavanju statusnih problema i ostvarivanju prava iz sustava socijalne skrbi te druge usluge koje doprinose rješavanju problema i poteškoća svakog pojedinca.

Top userth-largeclosetagmap-markercalendarchevron-downphonefacebookbarsenvelopemobileinstagram