Udruga PET PLUS
20.11.2023
,
, , ,

Kuglanje u sklopu projekta “I ti imaš dom”

U sklopu provedbe projekta “I ti imaš dom” i aktivnosti isKORAK – programa kvalitetnog provođenja slobodnog vremena, ovog puta smo se okupili na kuglani, a rezultati su bili iznad svih očekivanja!

Cilj naše aktivnosti bio je višestruk – željeli smo da naši korisnici poboljšaju sliku o sebi, potaknuti ih na sudjelovanje u društvenim aktivnostima, poticanje na uključivanje u život zajednice, razvoj sportskog i zdravog natjecateljskog duha te omogućiti sudjelovanje stručnog tima kako bismo im pružili podršku i naglasili jednaku vrijednost svakog pojedinca.

Naši korisnici, njih 15, u potpunosti su prihvatili izazov kuglanja, stvarajući veselu atmosferu ispunjenu smijehom i zajedništvom. Ova aktivnost nije samo pridonijela tjelesnom zdravlju naših sudionika, već je također bila prilika za razvijanje međusobne podrške i timskog duha.

Želimo istaknuti da je podrška našeg stručnog tima bila neizmjerno važna. Njihova prisutnost potiče osjećaj sigurnosti i podrške, stvarajući okruženje u kojem svaki pojedinac može procvjetati.

Ova aktivnost nije samo bila kuglanje; to je bio iskorak prema zajednici, prilika za izgradnju povjerenja i jačanje veza među sudionicima. Svi smo zajedno uživali u jedinstvenom iskustvu, gradeći mostove koji nas povezuju kao zajednicu.

Projekt “I ti imaš dom” financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.
Top userth-largeclosetagmap-markercalendarchevron-downphonefacebookbarsenvelopemobileinstagram