Udruga PET PLUS
23.11.2022
, , ,

Eneagram – edukacija u sklopu projekta U(Z)DRUGE

U sklopu provedbe projekta U(Z)DRUGE održana je radionica za osobni i poslovni razvoj pod nazivom „Eneagram“, a namijenjena za djelatnike, članove i volontere udruga. Radionica „Eneagram“ se održala u dva dana (utorak 15.11. i srijeda 16.11.), a vodili su je treneri Monika Molnar  i Ernest Šimić iz tvrtke „Uspješan korak“ iz Osijeka.

Projekt U(Z)DRUGE rješava probleme s kojima se manje i slabije kapacitirane udruge nose u svom svakodnevnom poslovanju kao i nošenju s kriznim situacijama u lokalnoj zajednici. Nositelj ovog projekta je „Centar za poduku i savjetovanje Lumos“, dok su „Udruga PET PLUS“, „ALD Sisak“ i „Udruga NADA“ partneri pri ovom projektu.

Eneagram je model ljudske psihe koji se uglavnom shvaća i podučava kao tipologija devet međusobno povezanih tipova osobnosti. U poslovnom kontekstu, eneagram se općenito koristi kao tipologija za dobivanje uvida u međuljudsku dinamiku na radnom mjestu, a u duhovnosti se češće predstavlja kao put do viših stanja bića, suštine i prosvjetljenja. Prema teoriji eneagrama svaka osoba može se svrstati u neki određeni tip osobnosti koji se obično nazivaju prema njihovom broju, ali ponekad se umjesto njih koriste njihove “karakteristične uloge” (koje se odnose na karakteristične arhetipske karakteristike).

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Prethodna objava
Sljedeća objava
Top userth-largeclosetagmap-markercalendarchevron-downphonefacebookbarsenvelopemobileinstagram