20.10.2016.

Dobivena jednokratna financijska potpora dobivena je radi zapošljavanja psihologa na četvrtinu radnog vremena kako bi mogao nesmetano održavati psihosocijalne radionice s korisnicima u zajednici i na grupama u savjetovalištu i Klubu liječenih ovisnika PET PLUS. Roditelji bivših ovisnika i korisnika u terapijskoj zajednici se žele redovito okupljati pod stručnim vodstvom i razmjenjivati svoja iskustva radi lakšeg prihvaćanja problema svog djeteta. Isto tako

Službeno predstavljanje Terapijske zajednice i nove kuće u Orlama važno je da se Zajednica i njen rad predstave: organizacijama civilnog društva, javnim ustanovama,stanovnicima Orla, roditeljima i skrbnicima te svima zainteresiranima. Na taj način će se roditeljima i starateljima korisnika i ostalima približili naša Terapijska zajednica i njen rad.

Sredstva će se utrošiti i na edukaciju djelatnika Udruge PET PLUS. Svake godine posjećujemo adiktološki kongres. Cilj takvih okupljanja je razmjena novih znanja i iskustava u radu s ovisnicima na regionalnoj i svjetskoj razini.