Udruga PET PLUS
12.06.2023
, , , ,

Završna tribina – izložba

U sklopu projekta Novi Kolarevi junaci, 07.06.2023. u OŠ Slavka Kolara, održana je Završna tribina a ujedno je i postavljena izložba radova učenika koji su sudjelovali na likovnim i stvaralačkim radionicama. Time je ujedno i obilježen kraj provedbe radionica kao i samog projekta. Zahvaljujemo svim suradnicima i partnerima a posebno OŠ Slavka Kolara i izvoditeljicama radionica Ivi Kovačević i Renati Kolarec, zatim župniku Župe uzvišenja Svetog Križa Kravarsko, Siniši Blatariću na ustupljenom prostoru za provedbu radionica te Općini Kravarsko na financijskoj podršci.

Također zahvaljujemo i gostima iz Gradske knjižnice Slavka Kolara iz Čazme koji su se odazvali pozivu, a posebno ravnateljici gđi Vinki Jelić-Balta na kratkom izlaganju o životu i književnom opusu književnika Slavka Kolara.

Hvala svima koji su svojim dolaskom i sudjelovanjem uveličali ovo događanje među kojima su najbrojniji bili naši „Novi Kolarevi junaci“ odnosno učenici koji su svojim trudom i radom stvorili novu vrijednost svojim sudjelovanjem i radovima od kojih je samo dio prikazan na gore spomenutoj izložbi.

U galeriji pogledajte kako je to izgledalo.

Projekt financira Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske.

Top userth-largeclosetagmap-markercalendarchevron-downphonefacebookbarsenvelopemobileinstagram