Udruga PET PLUS
05.06.2023
, ,

“I ti imaš dom!” – OKRUGLI STOL

Udruga PET PLUS u sklopu projekta I TI IMAŠ DOM 01. lipnja 2023. godine organizirala je OKRUGLI STOL na temu beskućništva.

Ovaj susret nije bio samo prilika za produktivne razgovore, već i za uživanje u ugodnom druženju. Sudionici su ovdje dijelili svoja dragocjena iskustva u radu s beskućnicima. Bilo je jasno da svi prisutni dijele isti plemeniti cilj: unaprijediti skrb o beskućnicima i drugim socijalno isključenim skupinama te podići svijest i informiranost javnosti o problemu beskućništva.

Tijekom otvorene diskusije, proširili smo naša znanja, razmijenili dragocjena iskustva te duboko raspravljali o stvarnim potrebama beskućnika i preprekama koje im stoje na putu. Istodobno, istraživali smo potencijalne mogućnosti koje udruge i organizacije imaju kako bi pridonijele rješavanju problema beskućništva i integraciji beskućnika u društvo.

S ovim porukama zahvale želimo izraziti iskrenu zahvalnost svim sudionicima našeg Okruglog stola, kao i našim dragocjenim korisnicima koji su svojim prisustvom i aktivnim sudjelovanjem doprinijeli širenju svijesti o izazovima i poteškoćama koje beskućnici svakodnevno doživljavaju, živeći bez doma i stabilnog zaposlenja.

Na kraju, uz ukusnu zakusku i opuštenu atmosferu, zaključili smo ovo vrijedno druženje.

Prethodna objava
Sljedeća objava
Top userth-largeclosetagmap-markercalendarchevron-downphonefacebookbarsenvelopemobileinstagram