Udruga PET PLUS
09.01.2019
, ,
, , , ,

Završili smo s prvih 6 radionica prvog ciklusa kreativnih radionica projekta KLUB 54+

Presretni smo što smo u novu godinu ušli s lansiranom web stranicom, odrađenim prvim dijelom prvog ciklusa kreativnih radionica i ispunjenim srcima svih koji su dio ovog projekta.

Koncem prosinca odradili smo prvih 6 kreativnih radionica iz 4 aktivnosti. Dom za starije osobe i Gerontološki centar Maksimir bili su mjesto na kojem se dobro plesalo i likovno stvaralo zahvaljujući radionicama kreativnog plesa i likovnim radionicama. Iz Doma za starije osobe Trnje čuli su se afrički ritmovi s radionice bubnjanja i rasprave kreativnih umova na radionici književnog kluba o pročitanim djelima. KLUB 54+ bio je aktivan i van Zagreba. Dom za starije i nemoćne osobe Osijek ugostio je tako radionicu kreativnog plesa, dok je Magis – Poetry Caffe bilo mjesto održavanja radionice književnog kluba.

Trenutno pauziramo sa svim radionicama, no samo kratko. Već od veljače nastavljamo s prvim ciklusom radionica KLUBA 54+ na istim lokacijama. Svi koji još niste, pogledajte raspored održavanja radionica na našoj web stranici http://klub54plus.hr/
Pridružite nam se u veljači i dobro zabavite 

Top userth-largeclosetagmap-markercalendarchevron-downphonefacebookbarsenvelopemobileinstagram