Udruga PET PLUS
07.12.2023
,
, , ,

Udruga PET PLUS gostovala je u emisiji FM Ordinacija

U sklopu obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti, djelatnici Udruge PET PLUS gostovali su danas u radio emisiji “FM Ordinacija” na City Radiju.

Ova prilika omogućila je slušateljima da bolje upoznaju rad udruge, njezine programe, te da čuju inspirativnu priču bivšeg korisnika, a sada djelatnika Udruge, Dubravka, koji je uspješno izašao iz problema ovisnosti.

Udruga PET PLUS već više od 20 godina posvećena je pružanju podrške i pomoći osobama koje se suočavaju s problemima ovisnosti.

Tijekom gostovanja u emisiji, Helena i Andreja predstavile su rad Udruge i naglasile važnost edukacije te prevencije ovisnosti u zajednici. Istaknule su i ključne aspekte programa rehabilitacije Terapijske zajednice PET PLUS te objasnile koji su koraci ukoliko osoba želi postati korisnik iste. te što nakon završetka programa. Naglasili su važnost kontinuirane podrške i praćenja nakon završetka rehabilitacije kako bi se osiguralo da korisnici nastave s uspješnim i zdravim životom.

Jedan od istaknutih gostiju bio je Dubravko, bivši korisnik Terapijske zajednice PET PLUS, koji je svojom iskrenom pričom očarao slušatelje. Dubravko je dijelio svoje iskustvo kako se suočio s problemom ovisnosti, što ga je motiviralo na promjenu te kako je izgledao proces rehabilitacije. Njegova priča bila je inspiracija mnogima koji se možda trenutno bore s istim problemom.

Dubravko je podijelio svoje postignuće nakon izlaska iz programa, ističući kako mu se život potpuno promijenio. Sada je djelatnik Terapijske zajednice PET PLUS, pomaže drugima koji prolaze kroz slične izazove te radi na izgradnji sretnijeg i stabilnijeg života.

Gostovanje u emisiji “FM Ordinacija” na City Radiju bilo je izuzetno važno za širenje svijesti o problemu ovisnosti, radu Udruge PET PLUS te pružanju podrške onima kojima je najpotrebnija.

Nadamo se da je priča o preobrazbi života Dubravka dodatno potaknula nadu i motivaciju za sve one koji traže put iz problema ovisnosti.

Cijelu emisiju poslušajte u nastavku:

07.12.2023. FM Ordinacija
CityRadio HR
Tema: Mjesec borbe protiv ovisnosti
Gošće: Djelatnici Udruge PET PLUS, Andreja Radinger, Helena Vukoja i Dubravko, operater u Terapijskoj zajednici
fm ordinacija
Top userth-largeclosetagmap-markercalendarchevron-downphonefacebookbarsenvelopemobileinstagram