Udruga PET PLUS
19.11.2020
,
, , ,

Trka za Pet – Grad Zagreb

U sklopu natječaja  za financiranje programa i projekata udruga iz područja prevencije neprihvatljivog ponašanja djece i mladeži iz Proračuna Grada Zagreba za 2020. Grad Zagreb financira projekt Udruge PET PLUS Trka za Pet.

Kroz projekt Trka za Pet putem sportskih sadržaja, predavanja i radionica, promovirati će se zdravi stil života i skrenuti pažnja na prevenciju neprihvatljivog ponašanja djece i mladeži u kojoj sudjeluje obitelj, škola, lokalna zajednica.

Ovim programom  Udruga PET PLUS provesti će radionice o zdravim stilovima života gdje će učiti djecu o nenasilnom rješavanju sukoba, prihvaćanju sebe kao pojedinca, prihvaćanju različitosti, zauzimanju za sebe, a sve to u svrhu prevencije neprihvatljivog ponašanja među djecom i mladima.

Sprječavanje neprihvatljivog ponašanja vrlo je složena djelatnost koja  zahtjeva dobro poznavanje problematike, neprekinuto i zajedničko djelovanje svih društvenih čimbenika. Projekt je usmjeren na opću populaciju djece i mladih, njihove roditelje, nastavnike, stručnjake s ciljem poboljšanja njihovih vještina i podizanja svijesti, znanja te upoznavanjem cjelokupne javnosti o štetnosti neprihvatljivih ponašanja.

Top userth-largeclosetagmap-markercalendarchevron-downphonefacebookbarsenvelopemobileinstagram