Udruga PET PLUS
10.12.2021
,
, , , , , ,

Radionica za izradu životopisa i priprema za razgovor s poslodavcem

Unutar projekta Ništa nije učinjeno u jednom danu provela se radionica za izradu životopisa i priprema za razgovor s poslodavcem.

Na radionici su sudjelovali svi korisnici Terapijske zajednice PET PLUS bez obzira na obrazovanje i radno iskustvo sudionika.

Tek pet posto molbi za posao i životopisa udovoljava nečemu što se zove minimalni uvjeti. Stoga smo u partnerstvu s Klinikom za psihijatriju Vrapče organizirali radionicu za korisnike Terapijske zajednice.  Znamo da je jako važno i treba obratiti pažnju kako napisati dobar i korektan životopis i molbu te kao tražiti posao, prikladno se odjenuti na razgovor za posao te kako ostaviti dobar prvi dojam na razgovoru. Kristina Šolaja, mag.act.soc. radila je s našim korisnicima na verbaliziranju potreba u kontekstu pronalaženja zaposlenja. Upoznala ih je s načinima kreiranja kvalitetnog životopisa i molbe za posao. Učili su važnost neverbalne komunikacije prilikom intervjua i kako se kvalitetno pripremiti za isti.

Vjerujemo da će uz našu podršku i podršku stručnjaka korisnici Terapijske zajednice PET PLUS  napredovati, osnažiti postojeće i steći nove vještine.

Top userth-largeclosetagmap-markercalendarchevron-downphonefacebookbarsenvelopemobileinstagram