Obilježavamo mjesec borbe protiv ovisnosti, povodom toga organizirat ćemo razna događanja u našoj Terapijskoj zajednici Orle. Pridružite nam se na Danima  otvorenih vrata, gdje će svi građani  moći saznati više informacija o radu Udruge i Terapijske zajednice, kao i aktualnim projektima.

Korisnici terapijske zajednice sudjelovati će na nogometnim susretima u Orlama.

Očekuje nas posjet Udruzi Institut u Puli na motivacijske radionice  koje imaju za svrhu smanjenje broja ovisnika na supstitucijskoj terapiji i broja relapsa. Svi korisnici Terapijske zajednice PET PLUS su bez terapije, što je primjer dobre prakse.

Umrežavanje i razmjena dobrih iskustava s ostalim organizacijama civilnog društva (OCD) vrlo je važno i korisno, stoga ćemo povodom obilježavanja mjeseca borbe protiv ovisnosti staviti dodatan naglasak upravo na to.

U svrhu dodatne motivacije naših korisnika na ustrajnu borbu protiv ovisnosti, što uspješnije  resocijalizacije i lijepog zajedničkog druženja svih korisnika Terapijske zajednice i zaposlenika Udruge pred nama je kuglanje u Bowling Baru te nastavak druženja u prostorijama Udruge Pet Plus u Dalmatinskoj 11.