Udruga PET PLUS
31.12.2023
,
, , , , ,

Kraj provedbe projekta „Ništa nije učinjeno u jednom danu“

Kroz tri godine provedbe projekta, ostvarili smo značajan napredak u osiguranju vrhunske kvalitete usluga korisnicima našeg projekta “Ništa nije učinjeno u jednom danu”!

Klinika za psihijatriju Vrapče i Udruga PET PLUS primijenile su inovativne pristupe kako bi unaprijedili iskustvo korisnika. Evo kako:

1️⃣ Personalizirani terapijski pristup: Svaki pojedinac je jedinstven, a naši terapijski planovi prilagođeni su specifičnostima svakog korisnika. Sveobuhvatan pristup uključuje liječenje ovisnosti, psihosocijalnu podršku, obiteljsku terapiju i druge relevantne usluge.

2️⃣ Stručnost i obuka zaposlenika: Naši zaposlenici su stručni i kontinuirano usavršavaju svoje vještine. Edukacija o suvremenim pristupima liječenju ovisnosti, najnovijim istraživanjima te najboljoj praksi osigurava vrhunsku skrb.

3️⃣ Praćenje i evaluacija: Kvalitetu usluga redovito pratimo i evaluiramo kako bismo prilagodili program prema potrebama korisnika i osigurali izvrsnost.

4️⃣ Transparentnost i komunikacija: Svi korisnici su informirani o tijeku liječenja, planu skrbi i dostupnim uslugama. Otvorena komunikacija potiče korisnike da budu aktivni sudionici u svom oporavku.

5️⃣ Evidencija i dokumentacija: Svaki korak u liječenju i pružene usluge detaljno su dokumentirani kako bi se osigurala dosljednost i pristupnost podataka.

6️⃣ Redoviti feedback od korisnika: Povratna informacija korisnika je ključna! Aktivno tražimo mišljenje o kvaliteti usluga kako bismo stalno poboljšavali naš program.

7️⃣ Osvježavanje znanja i metoda: Slijedimo najnovija saznanja u području liječenja ovisnosti, uvodeći nove metode i tehnike za još učinkovitiji program.

Sve ove strategije zajedno stvaraju visoku kvalitetu usluga za naše korisnike. Fokus na individualiziranom pristupu, stručnosti zaposlenika, evaluaciji, transparentnosti i feedbacku osigurava da pružamo podršku na najbolji mogući način.

Iako je provedba projekta završena, nastavljamo i dalje pružati naše usluge i kontinuirano radi na poboljšanju istih.

Projekt financira Ministarstvo zdravstva Republike Hrvatske.

Top userth-largeclosetagmap-markercalendarchevron-downphonefacebookbarsenvelopemobileinstagram