Udruga PET PLUS
05.12.2018
, , ,

Kazalištem se borimo protiv ovisnosti

Mjesec borbe protiv ovisnosti iskoristili smo kako bismo se dodatno družili s našim korisnicima Terapijske zajednice PET PLUS. Resocijalizacija je izuzetno bitna faza našeg programa, stoga smo u tu svrhu odlučili provesti večer u kazalištu. Bila je to sjajna večer u kazalištu “Luda kuća”.

Predstava nas je zaista dobro nasmijala i osvojila sve gledatelje, a druženje uz fenomenalne glazbenike koji nastupaju nakon predstave nas je dotatno zabavilo te rasplesalo i raspjevalo. Dokaz je to da osim dobrog društva ništa više nije potrebno za odličnu atmosferu i provod  
Oduševljenje nisu mogli skriti ni naši korisnici, ovo su njihovi dojmovi:

-“Nikad bolja predstava i nikad viđeno nešto tako! Sa dozom sveprihvatljivog spoja građansko-seljačkog-susjedskog prostog humora koji dira sami centar svakodnevnog života uz izvrsnu dozu humora.”

-“Ludo, neočekivano, nezaboravno, za ponoviti, odlična gluma i glumice! Cijeli koncept dobro izmišljen i odglumljen, čista desetka!”

-“Bilo mi je lijepo i zabavno te htio bi opet!”

-“Bilo je predivno. Hvala puno!”

-“Kulturno zabavno uzdizanje nikad nije na odmet. Predstava i općenito druženje za svaku pohvalu i veselim se idućem druženju. Hvala!”

-“Bilo je odlično. Nikad prije nisam gledao bolju predstavu. Smijao sam se na najjače. Izvan svih očekivanja u pozitivnom smislu.”

-“Bile su odlične. Gledao bih opet. Ocjena 10!”

-“Odlična predstava uz puno zabave i smijeha. Odličan osjećaj biti normalan i zabaviti se nakon dugo vremena, odnosno biti čist i osjećati se dobro.”

Top userth-largeclosetagmap-markercalendarchevron-downphonefacebookbarsenvelopemobileinstagram