Udruga PET PLUS
12.10.2020
,
, , ,

Institucionalna podrška Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva omogućila nam je Edukaciju na temu WordPressa

Udruga PET PLUS prima institucionalnu potporu Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva u cilju stabilizacije i/ili razvoja udruge, s mogućnošću nastavka višegodišnje suradnje.

Zahvaljujući institucionalnoj potpori  u 2020. godini imamo smo mogućnost educirati se na temu WordPressa i dizajniranja stranica s već
gotovim elementima i mogućnostima koje platforma pruža. Zahvaljujući edukaciji  web stranica naše udruge imat će pravilnu strukturu i konstantnu  funkcionalnost.

Održavanje web stranice sastoji se od ažuriranja i izmjene tekstualnog sadržaja, fotografija te tehničkog održavanja kako bi stranica omogućila posjetiteljima da brzo pronađu informacije koje traže te kako bi posjetitelji postali krajnji korisnici usluga koje nudimo.

Održavanje web stranice uključuje sve radnje koje su potrebne da bi web stranica u svakom trenutku bila ažurirana, dostupna, brza i zaštićena od svakodnevnih opasnosti koje “vrebaju” na Internetu.

Veselimo se novim projektima koje stvaramo i provodimo te novim objavama i informacijama koje će biti vidljive i dostupne svim posjetiteljima i korisnicima.

 

 

Top userth-largeclosetagmap-markercalendarchevron-downphonefacebookbarsenvelopemobileinstagram