"Glazba i ritam pronađu svoj put do skrivenih mjesta duše." - Platon 

 

Pustite glazbu u vaša srca, i stvarajte ju iz srca i duše zajedno s nama na besplatnoj pjevačkoj radionici 14.03.2019. od 16:00 – 19:00 sati , Hrvatski dom Vukovar

Postanite dio glazbeno scenske izvedbe opernih i operetnih djela s repertoara Udruge Opera B.B. Zagreb, prvog komorno opernog kazališta u Hrvatskoj.

Kroz rad na svom glasu ući ćete u direktnu strukturu glazbe. Renomirani pedagozi i korepetitori bit će voditelji radionica i učiti Vas sve o postavljanju glasa, vokalnoj tehnici i glazbenom oblikovanju fraze (hrvatska sopranistica Lidija Horvat Dunjko i mezosopranistica Blanka Tkalčić), vokalnoj interpretaciji i scenskom pokretu (Ronald Braus, hrvatski operni pjevač ujedno osnivač i umjetnički ravnatelj Opere B.B. Zagreb), glazbenom vođenju probe i pripreme za nastup te dirigiranje (maestro Darijan Ivezić).

Ojačajte samopouzdanje, dobro se zabavite i naučite o pjevanju i scenskom nastupu sve ono što do sada niste imali priliku naučiti, a plod Vašeg rada i rada Vaših mentora predstavit će se sudjelovanjem na završnoj večernjoj izvedbi kroz glazbu i ples s početkom u 19:00 sati u Hrvatskom domu Vukovar.

 

Vidimo se!

Blanka Tkalčić, Lidija Horvat Dunjko, Ronald Braus,
Blanka Tkalčić, Lidija Horvat Dunjko, Ronald Braus, Darijan Ivezić
Blanka Tkalčić, Lidija Horvat Dunjko, Ronald Braus, Darijan Ivezić