Udruga PET PLUS
23.05.2017

Dođite na Dane otvorenih vrata Udruge PET PLUS!

U sklopu manifestacije „Dani otvorenih vrata udruga 2017.“, koja se ove godine održava od 25. do 27. svibnja, sudjeluje i naša udruga PET PLUS. U petak, 26. svibnja od 10 do 14 sati svi su građani dobrodošli u naš prostor u Dalmatinskoj 11 (1. kat), gdje će moći saznati više informacija o radu Udruge i terapijske zajednice, kao i aktualnim projektima.

Prošle je godine na „Danima otvorenih vrata udruga“ sudjelovalo više od 300 udruga, približivši na taj način građanima svoje programe i aktivnosti. Na taj su način građani potaknuti na trajni aktivni angažman u svojim lokalnim zajednicama, bilo kao korisnici ili kao volonteri. Tako su organizirane sportske radionice,  tečajevi radioamaterizma i radionice za izradu rukotvorina, obilježen je Europski dan parkova, održane su brojne volonterske akcije, otvorena je kafeterija u kojoj rade osobe s invaliditetom te je upriličen čitav niz drugih zanimljivih događanja.

Bogata paleta aktivnosti i očekuje nas i na ovogodišnjem izdanju „Dana otvorenih vrata udruga“, a sve one mogu se pratiti putem mobilne aplikacije UdrugeInfo, ili putem web stranice www.udruge.hr.

Veselimo se vašem dolasku!

Top userth-largeclosetagmap-markercalendarchevron-downphonefacebookbarsenvelopemobileinstagram