Udruga PET PLUS
30.11.2021
,
, , , , ,

REO FAZA II: Završena druga godina provedbe projekta

Projektom REO FAZA II u drugoj godini provedbe omogućena je  edukacija za 3 korisnika koji su obučeni za računalne operatere na Pučkom otvorenom učilištu Algebra  kako bi konkurirali na tržištu rada i u kratkom roku pronašli zaposlenje.

Osim provedene edukacije,  korisnici su pohađali  Grupe pomoći i samopomoći  na kojima su učili kako razvijati svoje životne kompetencije, samovrednovanje, samopouzdanje, motivaciju i radne kompetencije.

Korisnici su prošli Školu života „Preživljavanje u prirodi“ za jačanje osobnih i socijalnih vještina (empatije, komunikacijskih vještina), izgradnju, produbljivanje i širenje znanja o životu, ponašanje u kriznim situacijama, pripremu za neovisno i odgovorno ponašanje u životu pojedinca kao člana zajednice.

REO – resocijaliziraj, educiraj, osnaži,  FAZA II trogodišnji je projekt koji financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Projekt je službeno započeo 01.12.2019. i traje do 30.11.2022.  Udruga PET PLUS, kao nositelj projekta u partnerstvu s Općinom Orle, POU Velika Gorica projektom REO FAZA II ima za cilj unaprjeđenje provedbe programa resocijalizacije ovisnika.

Top userth-largeclosetagmap-markercalendarchevron-downphonefacebookbarsenvelopemobileinstagram