Udruga PET PLUS
23.06.2022
,
, , , , , ,

Radionica za izradu životopisa i priprema za razgovor s poslodavcem

Unutar projekta Ništa nije učinjeno u jednom danu provela se prva dvodnevna radionica za izradu životopisa i priprema za razgovor s poslodavcem.

Na radionici su sudjelovali svi korisnici Terapijske zajednice PET PLUS bez obzira na obrazovanje i radno iskustvo sudionika.

Istraživanja pokazuju da Hrvatski poslodavci pregledu životopisa posvete manje od 2 minute.

U partnerstvu s Klinikom za psihijatriju Vrapče organizirali smo radionicu izrade životopisa za korisnike Terapijske zajednice.  Znamo koliko je bitno dobro se pripremiti za razgovor za posao. Potrebno je prilagoditi svoj CV vrsti posla za koju se prijavljujemo te tvrtki koja je raspisala natječaj. Važno je znati i prikladno se odjenuti na razgovor za posao te kako ostaviti dobar prvi dojam na razgovoru.

Kristina Šolaja, mag.act.soc. radila je s našim korisnicima na verbaliziranju potreba u kontekstu pronalaženja zaposlenja. Prezentirana im je važnost i način izrade kvalitetnog životopisa i molbe za posao.  Korištena je tehnika igranja uloga pomoću koje su korisnici učili važnost neverbalne komunikacije prilikom intervjua i kako se kvalitetno pripremiti za isti.

Vjerujemo da će uz našu podršku i podršku stručnjaka korisnici Terapijske zajednice PET PLUS  napredovati, osnažiti postojeće i steći nove vještine.

Top userth-largeclosetagmap-markercalendarchevron-downphonefacebookbarsenvelopemobileinstagram