Udruga PET PLUS
22.05.2023
,
, ,

Radionica kreativnog pisanja – susreti s poznatim osobama

23.5.2023. s početkom u 19:00 sati u Društvenom domu Lekenik održat će se Susreti s poznatim osobama – književnicima i književnicama s područja SMŽ.

U goste dolaze: Siniša Matasović, Slavica Sarkotić, Ratko Bjelčić, Sanja Domenuš, Željko Maljevac i kao glazbena pratnja: Danko Tomanić

Cilj aktivnosti: potaknuti kulturnu aktivnost, povezivanje ljudi, podršku lokalnim umjetnicima, promociju kulturne raznolikosti, edukaciju i poticanje kreativnosti kod posjetitelja kroz književno-glazbeno druženje

Takve večeri i događanja omogućuju promociju književnosti i glazbe u manjim sredinama koje možda nemaju velike kulturne događaje ili prilike za sudjelovanje u umjetničkim aktivnostima.

Nadamo se da ćemo održavanjem ovakvih aktivnosti potaknuti interes i podršku za kulturu u lokalnoj zajednici.

Književno-glazbene večeri okupljaju ljude iz različitih dijelova zajednice, što stvara priliku za umrežavanje, razmjenu ideja i stvaranje veza između umjetnika i publike. Ovakve večeri postaju mjesto susreta za ljude sličnih interesa i stvaranje osjećaja zajedništva.

Književni susreti i radionice pružaju platformu lokalnim umjetnicima da podijele svoje stvaralaštvo i dobiju zasluženo priznanje za svoj rad.

Nadamo se da će se i nakon provedbe projekta nastaviti njegovati kultura književnih susreta na području Općine Lekenik.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Projekt je sufinanciralo Ministarstvo kulture i medija.

Prethodna objava
Sljedeća objava
Top userth-largeclosetagmap-markercalendarchevron-downphonefacebookbarsenvelopemobileinstagram