Udruga PET PLUS
04.01.2023
, , , ,

Počela 3.godina provedbe projekta “Ništa nije učinjeno u jednom danu”

Projekt „Ništa nije učinjeno u jednom danu“ provodi Klinika za psihijatriju Vrapče u partnerskoj suradnji s Udrugom PET PLUS. Projekt je pokrenut kako bi zajedno pružili pravovremeni odgovor na potrebe naših korisnika te umanjili rizike povezane s konzumacijom droga, u najširem smislu. Projekt je započeo 01.05.2021.godine i traje do 31.12.2023.

01.01.2023.godine počela je treća godina provedbe projekta, a aktivnostima koje se provode nastoji se pomoći osobama suočenima s različitim vrstama samoliječenja i drugih oblika samopomoći. Neke od aktivnosti koje će provesti kroz ovu godinu su osposobljavanje, edukacija i prekvalifikacija korisnika za jednostavna zanimanja, radionice razvoja životnih kompetencija kao što su radionice osobnih financija i radionice pisanja životopisa i priprema za razgovor za posao.

Projektne aktivnosti unaprjeđuju provedbu programa zdravstvene organizacije, potiču se korisnici na uspostavu trajne apstinencije i djeluje se na stvaranje pozitivnih navika kroz sveobuhvatni terapijski pristup.

Projekt financira Ministarstvo zdravstva Republike Hrvatske u ukupnom iznosu od 900.000,00 kuna, odnosno 300.000,00 kn za svaku godinu provedbe.

Top userth-largeclosetagmap-markercalendarchevron-downphonefacebookbarsenvelopemobileinstagram