Udruga PET PLUS
19.07.2023
,
, , , ,

Održana je radionica za upravljanje osobnim financijama


U sklopu projekta “Ništa nije učinjeno u jednom danu”, održana je poticajna radionica o upravljanju osobnim financijama dana 18.07.2023. godine.

Svoje znanje o financijskoj pismenosti unaprijedilo je 15 korisnika Terapijske zajednice PET PLUS u Orlama. Glavni cilj ove radionice bio je potaknuti korisnike na razvijanje vještina poboljšanja financijske pismenosti.

Kroz sve aktivnosti, informiranost i obrazovanje, korisnici su ostvarili napredak u socijalnoj integraciji, izgrađujući samopouzdanje, dobivajući uvid u raspoložive mogućnosti te jačajući svoje intelektualne vještine.

Ovaj značajan korak prema financijskoj osviještenosti ne samo da obogaćuje njihov životni put, već i podržava njihov oporavak.

Projekt “Ništa nije učinjeno u jednom danu” financira Ministarstvo zdravstva, a provedba se ostvaruje u suradnji s Psihijatrijskom bolnicom Vrapče, nositeljem projekta.

Projekt ne samo da donosi konkretnu podršku korisnicima već i predstavlja primjer učinkovite suradnje između različitih institucija u ostvarivanju zajedničkih ciljeva.

Top userth-largeclosetagmap-markercalendarchevron-downphonefacebookbarsenvelopemobileinstagram