01.06.2015. preselili smo Stambenu zajednicu iz Novog Zvečeva u Orle, mjesto pokraj Velike Gorice. S tim datumom dobili smo i novi ugovor od MDOMSP (nekadašnji MSPM).

Terapijska zajednica Orle izgrađena je u skladu s najmodernijim tehničkim i zdravstvenim standardima. Ukupne površine cca 360 m2 po svemu zadovoljava usluzi smještaja korisnika. Zajedničke prostorije restorana, kuhinje, dnevnog boravka, spavaonica kao i ostale pomoćne prostorije uređene su i opremljene u skladu s namjenom i vrlo visoke su kategorije. Oko objekta nalazi se ravno poljoprivredno zemljište veličine 3953 m2 i ono je pogodno za uzgajanje različitih poljoprivrednih kultura, što je dobro za korisnike i može biti dio radne terapije.
Pristup objektu je jednostavan i omogućuje nesmetan dolazak osobnih vozila.

Program rehabilitacije i resocijalizacije u TZ Orle odvija se u više faza (4) ovisno o tome u kojem stupnju ovisnosti ili apstinencije se korisnik prijavio u program, što znači da je individualan i prilagođen svakom ponaosob. Program se zasniva na usvajanju psiho-socijalnih vještina potrebnih za opstanak u vanjskom svijetu. Također je veliki akcent na osposobljavanju za određene poslove, stjecanje radnih navika, školovanju i prekvalifikacijama, te uključivanje u rad Udruge i  Zadruge po završetku programa i na taj način cilj je oporavljenog korisnika zadržati u jednom zdravom i sigurnom okruženju jedan određeni period.