Orle, 30.10.2017. – U Terapijskoj zajednici Pet plus u Orlama održan je Okrugli stol na temu „Dostignuća u tretmanu ovisnosti“ povodom završetka dvaju uspješnih projekata Udruge PET PLUS: Repro PP  – rehabilitacijski program PP (trogodišnji program Udruge) i REP faza II – rehabilitacije, edukacija, prekvalifikacija.

Odlučili smo se za spajanje događaja dva projekta zbog ekonomičnosti u financijskim sredstvima i vremenu svih stručnjaka za koje smo željeli da prisustvuju događaju.

Kao što su uspješni bili navedeni projekti tako je i ovaj događaj protekao u istom tonu. Prisustvovali su mnogi važni i uvaženi gosti i suradnici Udruge ispred institucija s kojima Udruga Pet plus ima dugotrajnu i uspješnu suradnju.

Na Okruglom stolu aktivno su prisustvovali kolege iz Udruge Stijena, suradnici na projektu ZZJZ Zagrebačke županije, predstavnici suradnika iz Zatvora Remetinec, Partneri na drugim projektima iz Saveza Slijepih, suradnici iz Probacijskog ureda Zagreb, novinarka HRT1 i posebni gosti iz ZZJZ Karlovačke županije s kojima Udruga planira razviti širu suradnju.

Rasprava je bila vrlo živa i otvorilo se puno tema za neke buduće susrete kojima će se suradnici baviti na novim zajedničkim projektima i u svom redovnom radu.

Top closemap-markercalendarchevron-downphonefacebookbarsenvelopemobileinstagram