Udruga PET PLUS
03.01.2022
, ,
, ,

Institucionalna podrška Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva

Od 01. siječnja 2022. Udruga PET PLUS prima institucionalnu podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva u cilju stabilizacije i/ili razvoja udruge, s mogućnošću nastavka višegodišnje suradnje.

Zahvaljujući podršci Nacionalne zaklade naša Udruga ima mogućnost povećati broj zaposlenih i lakše održati postojeća radna mjesta, a samim time i stabilnost tima.

U 2022. godini ulagat ćemo u ljudske potencijale kroz izobrazbu zaposlenika i članova upravljačkih tijela, educirat ćemo 4 osobe na temu digitalne transformacije poslovanja.

Ulaganjem u ljudske potencijale imamo u planu i povećanje broja volontera Udruge PET PLUS u 2022. godini, a samim time i članova udruge.  Institucionalna podrška omogućava nam unapređenje organizacijskog razvoja i financijske održivosti te otpornosti organizacije.

Stabilnost koju smo stekli daje nam mogućnost za daljnje sudjelovanje u kreiranju javnih politika u područjima ovisnosti, beskućništva i socijalne uključenosti marginaliziranih skupina društva.

Projektnim prijedlozima i programima koje provodimo nastavit ćemo suradnju s nizom institucija i organizacija, a ujedno ćemo zadržati kvalitetu suradnje s istima te činiti pozitivne promjene u društvu.

Top userth-largeclosetagmap-markercalendarchevron-downphonefacebookbarsenvelopemobileinstagram