Udruga PET PLUS
30.06.2023
,
, ,

Institucionalna podrška Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva – edukacija zaposlenika

Od 01. siječnja 2022. Udruga PET PLUS prima institucionalnu podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva s ciljem stabilizacije i razvoja udruge.

Jačanje kapaciteta organizacije važno je zbog unaprjeđenja projekata/programa koje provodimo što posredno utječe na prepoznatljivost udruge, samoodrživost i na razinu kvalitete usluga koje pružamo korisnicima.

Zahvaljujući podršci Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva organizirali smo edukaciju za zaposlenike na temu „Poslovna učinkovitost – upravljanje konfliktima i asertivna komunikacija“ koju je provodio „Uspješan korak“.

U poslovnom svijetu asertivnost je temelj uspješne i zdrave komunikacije i čvrstih međuljudskih odnosa. Asertivnost i upravljanje konfliktima važni su elementi timskog rada koji utječu na povećanu razinu zadovoljstva i samopoštovanja zaposlenika. Stvaranje i održavanje zdrave psihosocijalne klime unutar tima rezultira povećanom učinkovitošću te na takav način ostvarujemo i sami cilj podrške – stabilno poslovanje koje se neprestano razvija i raste. 

 

Top userth-largeclosetagmap-markercalendarchevron-downphonefacebookbarsenvelopemobileinstagram