Udruga PET PLUS
11.05.2023
,
, , , ,

I TI IMAŠ DOM – faza II – završile radionice “Proaktivni na tržištu rada” i “Mentoriranje pri aktivnom traženju posla”

Održane su aktivnosti “Proaktivni na Tržištu Rada” i “Mentoriranje pri Aktivnom Traženju Posla”. Tijekom ovog vremena zaposlenica iz Udruge PET PLUS radila je s korisnicima beskućnicima kako bi osnažila njihove vještine i samopouzdanje za korak prema zaposlenju i profesionalnom uspjehu.

Kroz osmišljene setove radionica, korisnici su usvojili ključne vještine potrebne za uspješno uključivanje na tržište rada. Radionice su se bavile temama poput pripreme životopisa, uspješnog nastupa na intervjuima te razvijanja komunikacijskih vještina. Korisnici su se susreli s praktičnim alatima i strategijama koje će im pomoći da se istaknu u mnoštvu i budu konkurentni pri prijavi za posao.

Kroz individualno mentoriranje, praćenje i savjetovanje, korisnicima smo pružili podršku u svakom koraku procesa traženja posla i integracije na tržište rada. Ova personalizirana podrška omogućila je korisnicima da se osjećaju sigurnima dok su se suočavali s izazovima, te su dobili priliku za postavljanje pitanja, rješavanje dilema i dijeljenje svojih uspjeha.

Ponosni smo na naše korisnike koji su uložili trud i predanost u proces osobne promjene. Suradnja s drugim dionicima važnim u procesu reintegracije i zajednički rad s korisnicima rezultirali su stvarnim promjenama i nadamo se da će se ovaj pozitivan utjecaj nastaviti širiti i u budućnosti.

Projekt je financiralo Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Top userth-largeclosetagmap-markercalendarchevron-downphonefacebookbarsenvelopemobileinstagram